Makelaarskantoor Witte en Verheul

Boekenderweg 4 VERKOCHT

Kenmerken

Prijs:€ 299.000,-
Type woning:Eengezinswoning
Vloeroppervlakte:163 m2
Plaats:Thorn
Brochure:downloaden
Floorplanner:bekijk

Mega Deal - Twee in één !!


Dit is beslist dé tweekapper onder de tweekappers, welke vele vrijstaande woningen voorbij streeft!
Halfvrijstaande woning in Thorn, met een zeer grote aanbouw over meerdere verdiepingen, (deze aanbouw is zo groot als een tweede woning)
Inhoud 791,75 m3, oppervlakte kavel 344 m2 bouwjaar 1961, compleet aangebouwd/verbouwd 2008

Indeling:
Breedt perceel welke een heerlijk vrij gevoel geeft en waarbij het eigen entree heerlijk verscholen is achter de eigen groene tuin.
Overdekt terug liggend entree en traditioneel metselwerk, riante halpartij waarbij de bordestrap keurig is weggewerkt in een ruimtelijke hoek met extra raam.
Direct aansluitend is een fraaie werkkamer gesitueerd met geluidsdichte wanden en plafonds (ideale muziekkamer of enthousiaste gamer !!)
Doorgang naar complete living van zeker 9,8 m diep en meer dan 4 m breed (40 m2). Prachtige doorlopende vloer en aan de tuinzijde een brede pui met dubbele openslaande tuindeuren welke u naar de grote verhoogde lounge / overkapping brengt, een heerlijke zit pal op het Zuiden.
Dichte luxe landelijke keuken met hoekopstelling en natuurstenen aanrecht, boordevol apparatuur en losse gasfornuis met 6 pitten ( zo een die iedereen wenst !). Directe doorgang naar ruime bijkeuken met idem tegelvloer extra keukenblok, diverse aansluitingen tbv witgoed, aparte toiletruimte met hangcloset en fonteintje. Binnen-doorgang naar de grote geheel geïsoleerd nagenoeg dubbele garage.

Verdieping:
De eerder benoemde bordestrap brengt u naar de eerste verdieping. Deze verdieping is een verhaal apart. De verdieping herbergt een 5 – tal slaapkamers, waarvan de 2 slaapkamers in het nieuwere gedeelte een toegang hebben naar een complete vide met nog eens 2 gezellige slaapvertrekken.
De badkamer is centraal gesitueerd en heeft een heerlijke inloopdouche met kijkgaten naar het ligbad, modern hangcloset en wastafelcombinatie.

Zolder:
Via de 2 slaapkamers aan de achterzijde is de zolderverdieping bereikbaar en zijn er nog eens 2 gezellige slaapvertrekken gerealiseerd.
Ook de zolder is verrassend te noemen !!

Algemeen:
Brede oprit met toegang naar de garage met aparte deur, en ruimtelijk van formaat. De achtertuin is op meerdere manieren te betreden, zowel door de garage, via de bijkeuken en uiteraard ook via de dubbele tuindeuren welke in verbinding staat met de fantastische overkapping ( op het Zuiden ), gezellige hoekjes en fraaie begroeiing geven meerdere privacy biedende terrasjes en zitjes.
Witte & Verheul Maakt het Verschil !!

Kaart

Reageer direct op dit object

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Wat is uw vraag/opmerking?
  

 
 

Laatst toegevoegde panden

Weert
€ 800,-
Weert
€ 775,-
Weert
€ 700,-