Ambachtenhof 5 VERKOCHT

Kenmerken

Prijs:€ 325.000,-
Type woning:Eengezinswoning
Vloeroppervlakte:156.6 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden
Floorplanner:bekijk

Riante vrijstaande woning van maar liefst 547 m3, op een fijne kavel, niet te groot en niet te klein, 408 m2, ruime garage, geheel in spouw van 4,20 x 7 m, met voorliggende afsluitbare carport van 4,20 x 8 m.

Traditioneel gebouwde woning met aanbouw, totaal 4 slaapkamers en vaste trap zolder.
Bouwjaar 1974, Oppervlakte 408 m2, Inhoud 547 m3.

Indeling:
In een fraaie unieke woonwijk gelegen, staat deze degelijke goed gebouwde traditionele vrijstaande woning. Brede oprit voor meerdere auto’s, overdekt entree met ruime hal, mooie schoonmetselwerkwanden, uitgebreide stoppenkast, moderne toiletruimte met hangcloset en fonteintje. Doorgang naar zowel de woonkamer alsmede de leefkeuken.
De woonkamer heeft een tegelvloer van onverwoestbare kwaliteit, mooi uitzicht over de eigen laan met volwassen bomen en groen. Aan de achterzijde is de woonkamer gesplitst dmv schuifpui in een complete achterkamer welke ook een brede schuifpui heeft naar de riante fraai aangelegde achtertuin.
De woon,- leefkeuken in originele staat is tevens bereikbaar via de brede aanbouw. Achter de aanbouw is nog eens een extra bijkeuken gesitueerd met diverse aansluitingen wasmachine, droger en aparte achterom.

Verdieping:
In de ruimtelijke hal bevindt zich een staaltje maatwerk als zijnde een zwaar uitgevoerde hardhouten trap welke u naar de ruime overloop brengt op de eerste verdieping.
Deze verdieping heeft een drietal ruime slaapkamers waarvan de kleinste nog 10 m2 en de grootste maar liefst 13,3 m2.
De badkamer is ook vernieuwd en heeft een tweede hangtoilet, wastafelcombinatie en heerlijke moderne kwartronde douche en een raam in de voorgevel.

Verdieping 2:
Ook hier brengt een degelijke hardhouten trap u naar de topverdieping waar de vierde slaapkamer is ondergebracht. Dit is een sfeervolle ruimte met dubbele ramen in de kopgevel, diverse kastruimte, aparte zolder met cv-ruimte en extra knieschot.

Algemeen:
Het betreft een bijzonder functioneel woonhuis met vele extra’s waaronder heerlijke overkapping, zeer grote afsluitbare carport, aansluitend een grote garage geheel in spouw met elektra en verwarming, Fraai aangelegde achtertuin, extra bergruimte, stenen tuinhuis.

.

Een bezichtiging meer dan waard.

Witte & Verheul Maakt het Verschil !!

Kaart