Makelaarskantoor Witte en Verheul

Achterstestraat 21

Kenmerken

Prijs:€ 350.000,-
Type woning:Eengezinswoning
Vloeroppervlakte:154 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden
Floorplanner:bekijk

HEERLIJK WONEN TEGENOVER BOS EN WEIDE


Riante goed gebouwde vrijstaande woning met inpandige garage, 4 ruime slaapkamers, grote L-vorm living met vloerverwarming op een rustige locatie gelegen tegenover een blijvend bosje en weides.
Bouwjaar 1980, Oppervlakte 394 m2, Inhoud 594 m3

Indeling:
Via de brede oprit van 5,20 m breed bereikt u de overdekte entree met unieke rond getogen hardhouten voordeur.
Eenmaal binnen…. Is alles een maatje meer, zeer ruime hal met aparte garderobe en toiletruimte, meterkast, doorgang naar ruime inpandige garage, separate leefkeuken met houten hoekopstelling en fantastisch zicht op eigen verzorgde tuin en achterdeur.
De living is centraal te bereiken via de riante hal, en is v.v. een moderne tegelvloer met vloerverwarming, mooi straatbeeld zonder overburen met “het Kiwanis Bos” en aan de tuin zijde zijn de openslaande deuren gesitueerd. Ook de droge diepe kelder van 11 m2 is middels de ruime hal te bereiken.

Verdieping:
De hardhouten gelakte trap met loper brengt u naar de verdieping van formaat. De overloop is vergelijkbaar met een heuse balzaal. De gehele verdieping is voorzien van een massieve mozaïek Eiken parket welke doorloopt in de 3 zeer riante slaapvertrekken van resp. 18m2, 17,36m2 en de kleinste slaapkamer maar liefst 15.3m2 (3,90x3,92). Centraal gesitueerde badkamer met 2e toilet, heerlijk ligbad, aparte 5 hoekige douche en wastafelcombinatie, waarbij tevens gedacht is daglichttoetreding door dubbele raampartij.

Verdieping 2:
Vaste trap naar 2e verdieping met wederom een mege overloop / voorzolder en aansluitend een 4e slaapkamer van 17,8m2 tevens met raam in de kopgevel aan de straatzijde.

Tuin:
Perfect afgemeten kavel van 394 m2 met top aangelegde en verzorgde tuin met diverse paden welke u langs een gezellige en privacy biedende overkapte zit voert, waarbij u heerlijk kan kijken naar uw nieuwe woning.
De inpandige garage met tegelvloer en aparte achterdeur waarbij het tuinhuis op een makkelijke manier ontsloten wordt.

Algemeen:
Mooie degelijke woning met isolatiepakket waaronder:
Opstalan PU dakplaten en spouwmuur isolatie.

Een ruim bemeten woning met een goede bouwkwaliteit en leuke architectuur op een rustige locatie gelegen.

Witte & Verheul Maakt het Verschil !Kaart

Reageer direct op dit object

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Wat is uw vraag/opmerking?
  

 
 

Laatst toegevoegde panden

Weert
€ 750,-
Weert
€ 900,-
Weert
€ 225.000,-